Ралука Софроне, Румъния

Ralluca Sofrone, Romania

23 годишната изпълнителка Ралука Софроне, открива своята страст към музиката на 11 годишна възраст. Израстнала в Констанца, родителите й я подкрепят в новото й начинание като певица. Започвайки усърдно работа, Ралука взема участие на многобройни състезания и печели десетки награди и статуетки. Всичко това я амбицира да работи дори още по-усърдно върху своето музикално развитие.

Ралука е самоук талант още от ранната си възраст и на 16 години намира своя музикален стил. Печелейки важни статуетки, получава нужното самочувствие за да се яви на конкурсите X Factor и “Гласът на Румъния”. Опитът от тези състезания я научават, че светът на музиката е както красиво и чудесно място, така и изключително трудно.

На 21 годишна възраст, мечтата й да преподава се сбъдва. Започва работа като педагог в частно училище и това й помага да развие себе си като артист.

Амбициозната, упоритата и никога неотказваща се изпълнителка споделя своята най-голяма мечта- да се развие като професионална певица на световно ниво, чиято музика ще докосва хората.

23 годишната изпълнителка Ралука Софроне, открива своята страст към музиката на 11 годишна възраст. Израснала в Констанца, родителите й я подкрепят в новото й начинание като певица. Започвайки усърдно работа, Ралука взема участие на многобройни състезания и печели десетки награди и статуетки. Всичко това я амбицира да работи дори още по-усърдно върху своето музикално развитие.


Loading...

Comments are closed.

-->