Михаела, Словакия

Известната поп певицата Михаела идва от град Прешов – столицата на Словашката поп музика. Винаги е искала да пее собствените си композиции и да покаже емоциите и чувствата си чрез тях. Музиката е целият свят за Михаела. Първият й студиен албум

“Целият свят ” излиза през 2009 година, в който си сътрудничи с известния музикален продуцент Ранди. Много от парчетата й се въртят и в момента по чешките и словашките радио станции. Михаела участва в множество концерти, фестивали и конкурси, пее в клубове и за телевизионни музикални програми.
Участва в полуфиналите на “Евровизия” през 2010 година.
Нейният втори албум “Аз имам това, което имам” е издаден в края на 2012 година и в него са най-големите й хитове, като “За нас”, “Бих искала да ви кажа” , “Можете да ме намерите тук”, както и невероятният сингъл “Границите”, където пее дует с чешкият поп  певец Петър Бенде. На Discovery фест 2014 , Михаела ще представи новата си песен “​​Stop”, която е подготвена специално за фестивала.

На “Откритие 2014” Михаела Пап ще участва в конкурса за песен с композицията „Спри”. Музика  Ранди Гнепа и Ивана Драбова.

[audio:Stop.mp3]

Loading...

Comments are closed.

-->