Михаела Филева & NickName, България

Михаела Филева е изпълнителка, позната от хитовете „Когато ти трябвам”, “Опасно близки”, “А дано, ама надaли”, “Приливи и отливи” и последния й баладичен дует с NickName “Има ли начин”. Тя е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена, набралa популярност от грандиозното музикално шоу – X factor. Там става една от любимките на ментора си Мария Илиева. Достига до финалите на шоуто и това й дава летящ старт в музикалната й кариера.Родена е във Велико Търново. Специализира поп и джаз пеене в класа на доц. Стефка Оникян в Националната музикална академия. Участва в конкурси и фестивали, както в страната, така и чужбина (Молдова, Франция, Италия, Полша и др.) и печели десетки престижни награди.

 

Само на 25 години NickName вече има богат артистичен опит – пял е на една сцена със Santana и Crystal Method, през 2004 г. е избран за Изпълнител на годината на БНТ, водещ е на предаването „Хит минус едно“, а отскоро има и собствено звукозаписно студио, в което създава свои авторски композиции.

Веднага щом подписва с лейбъла “Монте Мюзик”, Николай Бакалов издава първото си парче “Сънят е забранен”. Следва ремикс от DJ Borche, след което излиза и прочувствената балада “Има ли начин”, в дует с Михаела Филева. NickName е изключително талантлив артист и продължава да работи по своите проекти за Монте.

[audio:Michaela&nick NameTrack20.mp3]

Loading...

Comments are closed.

-->