Артьом Верхолашин, Русия

В момента е солист на държавния академичен театър на танца “ГЖЕЛЬ”.Изключително талантлив, свободомислещ и готов за всякакви добри промени. Сцената и изкуството са неговият живот.

„Живея за за да пея, за да виждам очите на зрители в залата, за да чувствам тази безумна енергия, когато им харесва това, което правя за тях! А то е от душа и сърце! Много певци се учат, за да станат добри. Аз с това съм се родил. Не мога без музиката. Тя е моето настояще и моето бъдеще!”, споделя талантливият изпълнител от Русия.

Сред богатата си колекция от награди се гордее с 1-вото си място на фестивала на изкуствата „Салют на победата” през 2005 г, в категорията за „естраден вокал” и с най-високото отличие на фестивала „Скъпа моя столица” през 2007 г. в категорията „най-добър изпълнител”.

Но най-любимото му отличие е 1-вата награда на Международния фестивал „Москва – Ялта – Транзит 2006” в категорията „вокален жанр”, където председател на журито е Йосиф Кобзон. За този приз Артьом казва, че признанието, което е получил лично от Йосиф Давидович, е по-скъпо от самата награда.

[audio:2015/Russia Otpuskay (+).mp3]

Loading...

Comments are closed.

-->