Антонио Марино, Италия

Антонио Марино е роден в Неапол. Започва своята професионална кариера през 2011 г. катопеещ актьор в популярния мюзикъл „Имало едно време таралежи” , с който в продължение на 3 години прави турнета в цяла Италия .
Антонио се изявява като основен актьор и певец в още два мюзикъла – „Последният Гаврош” на Рафаеле Вивиани и Джиджи Савоя и в „Любителите”.  Артист е на престижната театрална компания LA COMPAGNIA DELLE Stelle , с която прави турнета в цяла Италия. Участва в първото издание на X FACTOR ИТАЛИЯ през 2008г. Първият му мини албум е ” Parti di me “, като много от песните са написани от самия Антонио.
През 2010 г.
Антонио е сред звездите на „Забранената планета” – много успешен мюзикъл, режисиран от популярния Лука Томазини, където си партнира с TV звездата Лорета Кукарини.
През 2011 г.
Антонио представя Италия на престижния международен конкурс “Георги Григориу ” в Румъния , който печели състезанието с Grand Prix .
В момента работи върху новия си албум,  живеейки  между Рим и Неапол . На “Откритие 2014” Антонио Марино ще участва в конкурса за песен с композицията „Моята красива снимка”. Музика Антонио Марино.

[audio:My beautiful pic.mp3]   


Loading...

Comments are closed.

-->